Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

Mar 29, 2019

Er was eens, een eenhoorn met pleinvrees. Omdat dat niet verwacht wordt van majestueuze beesten zoals eenhoorns, beslist hij het probleem aan te pakken. Thomas Smith en Jeron Dewulf nemen je mee naar Rusland. Veel luisterplezier!


Mar 22, 2019

Omdat de elfde aflevering van elke podcast toch een beetje speciaal is hebben we een hyper-kort sprookje voor jullie. Een seniel mannetje, een geel hesje, werklust, Thomas Smith en Jeron Dewulf. Ze leefden nog lang en een beetje ongelukkig. Veel luisterplezier!


Mar 15, 2019

In aflevering 10 van de niet zo serieuze sprookjes is de opdracht vanuit het publiek wel heel specifiek. Jeron Dewulf en Pieter Verelst buigen zich over de postnatale abortuswens van een Syriëstrijder. Vijf kamelen met aids, en alle lampen in Syrië passeren de revue. Spannende tijden in sprookjesland! Slaapwel!


Mar 8, 2019

Een Antwerpenaar die op reis gaat om zichzelf te vinden, dat kan natuurlijk enkel in sprookjes. Thomas Smith en Jeron Dewulf, die weten hoe zoiets verloopt. Op naar Zurich! Maar eerst even langs een vegan restaurantje.


Mar 1, 2019

Op een niet zo onbewoond eiland was er eens een papegaai met een spraakgebrek. Een prachtig sprookje met andere hoofdpersonages zoals een zeer diervriendelijke visser genaamd Visser (of Rodrigo) en een zeer handig whiteboard. Verwarrend? Het wordt allemaal duidelijk in aflevering 8 van deze niet zo serieuze sprookjes.