Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

Apr 26, 2019

Er was eens... een verliefde appel. Nòg spannender dan Endgame, nòg ontroerender dan The Notebook. Een magische appelboom en een tikkeltje liefde in de lucht is alles wat Christophe Stienlet en Jeron Dewulf nodig hebben om jullie helemaal mee te nemen naar hun wonderlijke verbeelding. Slaapwel!


Apr 19, 2019

Hoe versterkt de sociale cohesie van een woonwijk als de postbode die daar bedient alles kwijtraakt. De premisse van dit sprookje is een kolfje naar de hand van Soe Nsuki, de eerste vrouwelijke sidekick van Jeron Dewulf in deze niet zo serieuze sprookjes. Ontdek hoe het Pepita, die niet kan fietsen vergaat terwijl ze...


Apr 12, 2019

Schietkraamuitbater Robbe moest en zou coureur worden, zoals zijn vader voor hem, en diens vader voor hem. Maar Robbe wou liever musicalster worden. Priesters, koers rond de kerktoren van Poperinge, Kermis en het beste West-Vlaams van Jeron Dewulf, dit sprookje heeft het allemaal. Bijgestaan door Stijn Van Autreve, live...


Apr 5, 2019

Bill de hofnar kon niet dansen, en stond aan het hof van de wrede Archibald. Bij een moeilijke opdracht van die koning ondergaat Bill een stressvolle periode. Spannend! Inclusief prachtige geluidseffecten en de magische improvisatie-skills van Christophe Stienlet. Geniet!