Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

Jul 26, 2019

Jeron Dewulf en Peter Hens van Rookie Comedy vertellen deze week het sprookje van een bloemkool die een boontje heeft voor een selder. Maar de verliefdheid blijkt niet wederzijds te zijn en dat heeft zo zijn gevolgen.


Jul 19, 2019

Vaste gastheer Jeron Dewulf en Gregory Van Damme hebben het in deze aflevering over een brandweerman met watervrees én vuurvrees. Zal brandweerman Jan de aartsmoeilijke testen kunnen doorstaan?


Jul 12, 2019

In aflevering 27 gaat een eland mét een roze pels op zoek naar een land waar hij zichzelf kan zijn. Zijn queeste blijkt echter niet zo simpel te zijn! Jeron Dewulf en Peter Hens van Rookie Comedy geven het beste van zichzelf! Slaapwel!


Jul 5, 2019

Wij zitten vandaag al een beetje te zweten, maar Mark de loodgieter, die lekt pas! Op een dag heeft hij een zeer lastige opdracht bij een oud vrouwtje, en dan blijkt zijn probleem plots een gave. Jeron Dewulf en Rishi Panchasara vertellen er alles over in aflevering 26 van De Niet Zo Serieuze Sprookjes. Slaapwel!