Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

Nov 29, 2019

Sprookjestijd! Erfgoedbibliotheek Hendrik Consciencezorgde duidelijk voor inspiratie bij ons publiek, wantJeron DewulfenJan Matthyskregen de langste titel ooit voorgeschoteld  Er waren eens twee mannen die telkens ze achterom keken, moesten kiezen tussen twee werelden. Amai! Bij die gekke titel hoort een nog gekker...


Nov 22, 2019

Michael Van Peel is voor de eerste keer te gast bij De Niet Zo Serieuze Sprookjes. Samen met vaste gastheer Jeron Dewulf vertelt hij het verhaal van een eenzame priester en een koorknaap die op wereldreis vertrekken. Hoe zal dat aflopen? Slaapwel!


Nov 15, 2019

Het is tijd voor een romantisch sprookje! Ed de rosse zebra is namelijk stapelverliefd op Hilda de schildpad. Maar is de liefde wederzijds? Comedian William Boeva en sprookjesexpert Jeron Dewulf vertellen het romantische verhaal van Ed en Hilda. Slaapwel!


Nov 8, 2019

Biep biep! Een alien wordt wakker in een partysatelliet en weet niet waar hij is. Een sprookje dat duidelijk ontstaan is in hogere sferen, verteld door Jeron Dewulf en Johan Petit, live vanop Mad Goat International Comedy Festival in Arenberg. Slaapwel!


Nov 1, 2019

Cabaretdiva Els de Schepper en comedian Jeron Dewulf zitten nog steeds in het prachtige decor van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience in Antwerpen. Ze vertellen het sprookje van een boekendief die een magische wereldbol gestolen had. Elke keer als de boekendief de wereldbol liet ronddraaien, viel hij flauw...