Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

May 31, 2019

Er was eens een stoel, die een belastingsbrief moest invullen. Dat kan alleen maar in Pulderbos. Dit is de eerste opname van de sprookjes die we in het Zottekot hebben opgenomen. Geniet van de heerlijke improvisatie-skills van Tits Vandueren en Jeron Dewulf. Slaapwel!


May 24, 2019

Stijn van Autreve en Jeron Dewulf vertellen je het wonderlijke sprookje van de kangoeroe Huppy en zijn maffe uitvindingen. Ooit al gehoord van Australium? Maar was wegvliegen wel een goed plan? Net voor de stembusgang voor jullie toch nog een moralistisch sprookje. Stemwel!


May 17, 2019

Aflevering 19 van deze niet zo serieuze sprookjes behandelt het tere onderwerp van de burn-out. Een zangstonde en bloemist worden lost veel op, zo weet Joost van Hyfte. Inclusief Zelzaatse wijsheid en accenten, soft-drugs en Jeron Dewulf. Slaapwel!


May 10, 2019

Max, de ex-formule 1-piloot legt uit aan Napoleon (Jacques) dat hij wil ontsnappen uit het rusthuis waar hij woont. Een laatste rit, om in schoonheid te eindigen. Het werd een hoogdag in het dorp, met live-captatie, aan u verteld door Jakob Verstichel en Jeron Dewulf alsof ze erbij waren. Slaapzacht!


May 3, 2019

Ergens langs de Jangtsekiang vinden we de kannibalistische Billy, een dikke panda die geen bamboe lust. Als hij een negatieve baby-panda ontmoet verandert zijn hele wereld. Wat een sprookje. Welkom in de wondere wereld van Richi Panchasera en Jeron Dewulf. Slaapwel!