Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

Jun 28, 2019

Licht aangebrand sprookje om nr. 25 te vieren. Met als vanouds meesterverteller Jeron Dewulf en special guest Jakob Verstichel die beide glansrollen van een tandeloze, lange afstand fietsende vampier én een chi-chi madam met chihuahua uit Lint op zich neemt......


Jun 21, 2019

In aflevering 24 van De Niet Zo Serieuze Sprookjes vertellen Jeron Dewulf en Gregory Van Damme een sprookje over een politieker met een gat in zijn zak. Een letterlijk gat! Laat in die zak nu net een zeer belangrijk hulpmiddel voor die politieker zitten... Slaapwel!


Jun 14, 2019

Jeannine was een bakkersvrouw zonder verantwoordelijkheid. Zelf beslissingen nemen, dat mocht ze niet van haar man. Tot op een dag Kevin in de bakkerij komt. Op dat moment bedenkt ze een wel zeer creatieve manier om verantwoordelijkheid te eisen. Verantwoordelijken voor dit sprookje zijn Jeron Dewulf en Christophe...


Jun 7, 2019

Er was eens een Chelsea die hersenchirurg wou worden. Het patriarchaat omver werpen neemt ze er graag bij. Is dat haalbaar? Ontdek hoe het Chelsea vergaat in dit hilarische sprookje van Soe Nsuki en Jeron Dewulf. Slaapwel!