Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

Aug 30, 2019

Professor Georges heeft een probleem. Tijdens het lesgeven merkt hij dat zijn fles jenever op is. En zonder jenever kan de professor niet meer functioneren. Maar alle winkels zijn gesloten! Wat zal hij nu doen? Niemand minder dan topmadam Saartje Vandendriessche staat vaste gastheer Jeron Dewulf bij in de prachtige...


Aug 23, 2019

Hec is een blindengeleidehond. Hij is wat klein van gestalte, maar zodra hij een Nederlander ziet, heeft hij wel een grote mond. Hec is namelijk racistisch en specifiek naar Nederlanders toe. Maar op een dag gebeurt er iets vreemds met Hec... Jeron Dewulf en Nederlander Arie Koomen vertellen dit hilarische sprookje...


Aug 16, 2019

Het spookt in Gent! Een West-Vlaams spook is namelijk blijven hangen in Gent na z'n studies aan de spokenschool. Maar misschien had hij nog iets beter moeten opletten tijdens de les... Jeron Dewulf en Rob Vanoudenhoven vertellen live vanop een zeer hete editie van de Gentse Feesten.


Aug 9, 2019

Ken jij al Karel de crême-glacemaker die het altijd te warm heeft? Naast dit probleem staat hij ook op het punt om failliet te gaan. Maar Karel geeft niet op! Joost van Hyfte en Jeron Dewulf leven zich volledig uit in deze aflevering! 


Aug 2, 2019

Er was ooit eens een oude man met een viagraverbod... Ben jij ook razend benieuwd hoe hij aan dat verbod kwam? Jeron Dewulf en comedian Jan Linssen vertellen alles in geuren en kleuren! Slaapwel!