Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

Sep 27, 2019

Chantal de mossel zit met een probleem. De laatste tijd opent ze haar schelp niet meer en is ze verliefd op een krab. Chantal zit namelijk in de menopauze. Hoe het sprookje afloopt? Tune in! Jeron Dewulf en comedian Jan Linssen nemen geen blad voor de mond tijdens dit sprookje. Slaapwel! 


Sep 20, 2019

Stavinkos is een wereldberoemde buikspreker, maar hij is te dik. Daarom besluit hij om een maagring te steken. Wil je weten wat het moraal van dit verhaal is? Luister dan snel en kom het te weten! Jeron Dewulf en Saartje Vandendriessche hebben namelijk een prachtsprookje gemaakt! Met als bonus de schitterende...


Sep 13, 2019

Sprookjesmeester Jeron Dewulf en Rob Vanoudenhoven vertellen geanimeerd het sprookje van de liegende president met een spraakprobleem. Maar de president uit Sprookjesland heeft blijkbaar een duister geheim! Of net niet? Slaapwel!


Sep 6, 2019

Marco is een ambetante miauwende kater met bindingsangst. Zijn bindingsangst is zo groot, dat hij zelfs zijn nagels niet meer durft krabben. Maar op een dag ontmoet hij de Chinese naaktkat Low-Min. Arie Koomen en Jeron Dewulf fantaseren erop los in Kunstencentrum Vooruit. De prachtige tekeningen worden live getekend...