Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

Oct 25, 2019

Het is al tijd voor sprookje nummer 42! Rasechte Gentenaar Jan Matthys komt speciaal naar de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience om samen met Jeron Dewulf een sprookje te vertellen. Er was eens een open boek dat veel te zwaar was. Maar in het boek stonden er geen verhalen, het was een leeg boek! Ontdek welk verhaal er...


Oct 21, 2019

Voor de allereerste keer komt An Nelissen onze vaste gastheer Jeron Dewulf vergezellen bij De Niet Zo Serieuze Sprookjes! Samen vertellen ze het sprookje van de bibliothecaris met een psychosegevoeligheid. Het ideale sprookje voor de magische setting van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience. Slaapwel! 


Oct 11, 2019

Comedian William Boeva en Jeron Dewulf zitten nog steeds in het prachtige decor van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience in Antwerpen. Ideale setting voor een magisch sprookje! Er was eens... een elfje met een gebroken vleugel. Slaapwel! 


Oct 4, 2019

Ervaren sprookjesverteller Jeron Dewulf en cabaretière Els de Schepper vertellen in het prachtige decor van de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience het sprookje van Louis de verstrooide leeuw. Louis was namelijk zo verstrooid dat hij plots de Erfgoedbibliotheek binnenwandelde. Hier ontdekte hij dat hij van Afrika...