Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

Feb 28, 2020

Vaste gastheer Jeron Dewulf en Humo's Comedy Cup winnares Amelie Albrecht vertellen het magische sprookje over een zeemeermin die niet kon zwemmen. Gelukkig kon ze via haar C-cup wel bovendrijven. Op een dag ontmoette ze een zeeman en ontstond er een hechte vriendschap. Maar zou ze ooit leren zwemmen...? Slaapwel! 


Feb 21, 2020

Jeron Dewulf en Jens Dendoncker vertellen samen het sprookje van Rik de veganistische weerwolf. Overdag was Rik een brave boekhouder, maar als het volle maan was veranderde hij in een bloeddorstige weerwolf. Op een nacht ging Rik op zoek naar een lekker stukje vlees langs de parking aan de A12. Hier ontmoette...


Feb 13, 2020

Disclaimer: De Niet Zo Serieuze Sprookjes is er voor iedereen ongeacht politieke strekking. Dat gezegd zijnde, vertelt Jeron Dewulf samen met Stijn Verdegem vandaag het sprookje over een nuttige Vlaams-Belanger. Kan de niet al te snuggere Ludwig de wereld een beetje beter maken? Slaapwel!


Feb 7, 2020

Eerste keer te gast bij De Niet Zo Serieuze Sprookjes: Stijn Verdegem! Samen met sprookjeskoning Jeron Dewulf vertelt hij het sprookje over een kinderverzorger die bang was van kindjes. Hij was zo bang dat hij bijna zelfs een kindje liet vallen. Dit kon niet zo verder en hij zocht hulp via een advertentie in de...