Preview Mode Links will not work in preview mode

Wereldkampioen improvisatie Jeron Dewulf verzint tweewekelijks op vrijdag voor een live publiek een niet zo serieus sprookje. Vijf minuutjes pure ontspanning om de nacht goed mee in te zetten.

Feb 22, 2019

Een superheld die Marc Peeters/Volty heet, met een teveel en tegelijkertijd tekort aan assertiviteit? Die kom je enkel tegen in het universum van De Niet Zo Serieuze Sprookjes! Aflevering 7 ondertussen, waarin host Jeron Dewulf wordt bijgestaan door zijn "beste vriend" Thomas Smith. Live opgenomen in The...


Feb 15, 2019

Spreekt er iemand honds? Weet jij wat honden eigenlijk écht doen als ze snuffelen? Pieter Verelst wist er alles over, in dit nieuw, niet zo serieuze sprookje. Inclusief een heuse hondenparade en een mooie moraal. Bekijk ook de video op ons Youtubekanaal LivecomedyTV!


Feb 8, 2019

Aflevering 5 van onze Niet Zo Serieuze Sprookjes. Dit is de eerste van onze afleveringen die we opnamen in The Joker te Antwerpen. Jeron wordt hier bijgestaan door creatief genie David Vennix. Er was eens... Een hert dat gedagvaard werd door Disney


Feb 1, 2019

Luister in aflevering 4 van onze niet zo serieuze sprookjes hoe Jeron zijn beste West-Vlaams bovenhaalt. Bijgestaan door Rus van dienst, Stijn Van Autreve, live vanuit de Charlatan.